طريقة عمل المكرونة بالباشميل جوسي

 

اول حاجه. هنجيب

المكونات

كيلو مكرونه. 

كيلو لبن. 

٢ مرق الدجاج. 

ملح. فلفل اسود و جوز الطيب. 

لحمه معصجة. او فراخ معصجة. 

تمام.



الطريقه:

نص المكرونه. 

نحط معلقتين سمن على النار. 

بعدين. احط عليهم. 

خمس معالق دقيق. 

ونشوحهم. 

وبعدين نحط. 

مرقه الدجاج. 

وبعدين هننزل باللبن. 

وبعدين. هنحط حوالي. من ثلاث الى 4 بيضات. 

ونقلب كويس. 

وبعدين. اول ماتتقل وتعمل فقاقيع

نقفل عليها. 

لو احتاج شويه ميه نزوده مع التقليب لحد ما يبقى كريمي

كدا البشاميل خلص. 

نعمل العصاج:

لحمه المعصجه. 

هنشوح بصله. 

وبعدين نزل عليها. 

باللحمه المفرومه. 

او الفراخ المفرومه. 

اول ما تغير لون. 

هنزل عليها بطماطم مبشوره. 

بعدين. نقبلها

ونحط الملح والفلفل

تمام. 

اللحمه المعصجه خلصت. 

اخر حاجة نجيب صينيه.

احط عليها. البشاميل. 

شويه يعني؟ 

وبعدين. ننزل. بنص المكرونه المسلوقه. 

وبعدين نقلبهم مع بعض. وبعدين. ننزل بالعصاج. 

و بعدين نحط المكرونه الباقيه. 

وبعدين. نحط البشاميل. 

ونحطه على الوجه. 

شويه موتزريلا. 

او جبنه مبشوره. او بيضه. 

وتدخل الفرن وتخرج بعد نص ساعه. بعد ما تاخذه وش تحمير. 

اول ما تبرد شويه. نقطعها. 

وبالهنا والشفا. 

فيديو المكرونة بالبشاميل

تعليقات